Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή η δράση του Δήμου Θηβαίων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση “Συγκέντρωση Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας, έπειτα από κάλεσμα αλληλεγγύης που απηύθυνε ο Δήμος, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες πολίτες, σύλλογοι, φορείς, σχολεία και επιχειρήσεις έδωσαν τρόφιμα για να ενισχύσουν το Παντοπωλείο και τους ωφελούμενους του, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η λέξη “ευχαριστώ” αντηχεί πολύ λίγη για τόσο μεγάλες πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο Παλαιό Δημαρχείο φανερώνει τη συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην φτώχεια και την οικονομική εξαθλίωση και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων .














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου