Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Διανομή τροφίμων σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Θηβαίων για τις ημέρες των Χριστουγέννων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες πολίτες και επιχειρήσεις προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας, γεμίζοντας τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, αυγά, πατάτες, κρεμμύδια, κοτόπουλο κ.α δόθηκαν σε 220 οικογένειες συμπολιτών μας, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή τη μεγάλη διαμονή αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η Γέννηση του Θεανθρώπου έγινε για τη σωτηρία του ανθρώπου. Αυτές οι Άγιες μέρες μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα. Αυτές τις Άγιες μέρες κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος. Στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη. Πορευόμαστε με τις αξίες που μας δίδαξε ο χριστιανισμός, την αγάπη, την φροντίδα, την καλοσύνη, την αλληλοβοήθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη».

Δείτε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου