Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα στην εταιρεία “ΑΒ Βασιλόπουλος” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά το Super Market “AB Baσιλόπουλος” για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών συνολικής αξίας 830 ευρώ, ως συμπληρωματικό ποσό της χορηγίας των δωροεπιταγών 1.693,20 ευρώ που παραδόθηκαν τον Αύγουστο του 2014 στο Δήμο στα πλαίσια της δράσης «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» του ΑΒ Βασιλόπουλος , για τις ανάγκες του Παντοπωλείο μας και των οικονομικά αδύνατων δημοτών μας .

Η σκέψη τους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων είναι μια πράξη υψηλού συμβολισμού και ουσίας, στηριζόμενη σε αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αλληλεγγύη. Φανερώνει δε την ευαισθησία της εταιρείας απέναντι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την πραγματική συμβολή στη αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων.

Τις δωροεπιταγές για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντωπολείου Θηβαίων παρέδωσε στις 27/1/2015 ο Δ/ντης του καταστήματος Θήβας των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Κοντός στον Αντιδήμαρχο Θηβαίων και Πρόεδρο της Επιτροπής του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και της Δημοτικής Συμβούλου και μέλος της Επιτροπής Κοιν. Παντοπωλείου κας Ιουλίας Κοντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου