Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Συγκέντρωση Τροφίμων και Αγαθών από τα Σωματεία Εργαζομένων “Καμαρίδης ΑΒΕΕ” & “ΑΠΚΟ-Μόρνος” για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων και τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα

Σε μία προσπάθεια έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης, από κοινού τα Σωματεία Εργαζομένων Καμαριδης Α.Β.Ε.Ε. και Εργατοϋπαλλήλων ΑΠΚΟ- Μόρνος, αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και την οικονομική κρίση, ανέλαβαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας και τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα.
Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των εργαζομένων.
Όπως αναφέρετε και στη σχετική τους ανακοίνωση, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης και της δύσκολης καθημερινότητας, ο καθένας θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:
  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, γάλα κ.α.)
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, χλωρίνη, μωρομάντιλα κ.α.)
  3. Είδη ρουχισμού για γυναίκες και παιδιά έως 3,5 ετών
  4. Τηλεκάρτες
Χώρος συγκέντρωσης των προσφορών ορίστηκε το παλιό Δημαρχείο Θήβας από Μ. Δευτέρα έως και Μ. Πέμπτη και ώρες 17:00-20:00.


Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους ευχαριστούν από καρδιάς για αυτή τους την ενέργεια, η οποία στηρίζεται σε αρχές και αξίες που δείχνουν τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη και φανερώνει την ευαισθησία τους απέναντι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την πραγματική συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.

Καλούμε με τη σειρά μας όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και να στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων και τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου