Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Καλάθια Αγάπης από την Ε.Σ. Κάδμος

Πάνω από 50 πακέτα τροφίμων με εκατοντάδες είδη μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης των ακαδημιών της Ένωσης Συλλόγων “Κάδμος”, σε μία προσπάθεια στήριξης των 300 άπορων ατόμων και οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.


Ο “Κάδμος” στάθηκε για ακόμα μία φορά αρωγός στο έργο του Παντοπωλείου και έβαλε “καλάθια αγάπης” καλώντας γονείς, αθλητές και φίλους της μεγάλης του οικογένειας, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση του “Κάδμου” παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Επιτροπής Παντοπωλείου κα. Ιουλία Κοντού και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας, προκειμένου να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας και να παραλάβουν τα τρόφιμα από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Κάδμου κ. Παναγιώτη Χασάπη.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγχαίρει και πάλι το Δ.Σ. του ΚΑΔΜΟΥ για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης “Basket Αγάπης” καθώς και όλους όσους στήριξαν το έργο του Παντοπωλείου και εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!


Σας ευχαριστούμε!

1 σχόλιο:

 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, γρήγορα και αξιόπιστα.

  Σύντομα το τέλος του 2016.

  Να περάσουν το Νέο Έτος με στυλ, να πάρει δάνεια από ευρώ 2000-2500000 χαμηλό επιτόκιο 3% έως 5% σε 48 ώρες.

  Προσφέρουμε:
  προσωπικά δάνεια,
  επιχειρηματικών δανείων,
  ενυπόθηκα δάνεια,
  δάνεια του έργου,
  γεωργικά και χρηματοδότηση του έργου.
  Μπορεί να επιτρέψει σε σας για να αντιμετωπίσει τα χρέη σας ή να πληρώσει τους λογαριασμούς πριν από το νέο έτος.
  Επομένως, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση για να πάρετε μια γρήγορη και αξιόπιστη δανείου: cassandrabazarov@gmail.com

  Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, μόλις λάβουμε το μήνυμά σας.
  Θα σας δούμε σύντομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή