Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Τη Μ. Πέμπτη η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Θηβαίων

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων ενημερώνει τους δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Θ. ότι η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.
Σχετικά με την ώρα διανομής οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο ή μέσω του σταθερού τηλεφώνου, που έχουν δηλώσει.

5 σχόλια:

  1. Δανειμένος ευκαιρία και γρήγορη χρηματοδότηση χωρίς πρωτόκολλο σε 72 ώρες
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με πολύ απλό και ακριβείς όρους για αυτόν τον λόγο, ορισμένες διατάξεις που λαμβάνονται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του εν λόγω δανείου είναι 3% και η επιστροφή γίνεται μηνιαία, αν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: estellevaron@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορη δάνειο προσφορά.
    Καλησπέρα, ο καθένας!
    Είμαι ένα άτομο που χορηγεί δάνεια σε όποιον χρειάζεται γρήγορη χρηματοδότηση να διευθετήσει ένα χρέος ή να πληρώσουν το λογαριασμό ή να ξεκινήσετε ένα έργο. Επικοινωνήστε μαζί μου και θα έχετε την ικανοποίηση να σας ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email εδώ: jorgebogdan16@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο;
    Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή στο Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
    WhatsApp: +447903159998
    Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
    2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή