Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Και αυτά τα Χριστούγεννα κανένα τραπέζι δεν μένει άδειο - Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων


 Mε σύνθημα «μοιραζόμαστε την αγάπη των Χριστουγέννων», πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων της Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, για τις ημέρες των εορτών. Στο πλαίσιο αυτό, 350 οικογένειες με παιδιά έλαβαν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ζάχαρη, καφέ, αλεύρι κ.ά.) και νωπά προϊόντα (κρέας, τυρί φέτα, αβγά κ.ά). Η ανταπόκριση των δημοτών και των επιχειρήσεων της περιοχής ήταν συγκινητική, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων και φροντίζοντας ώστε και τα φετινά Χριστούγεννα να μην μείνει κανένα τραπέζι άδειο.

                                     
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν με αυτοπρόσωπη παρουσία των ωφελουμένων, ενώ κατά τη διαδικασία της διανομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού. Η διανομή τροφίμων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με αποστολή αγαθών στους ωφελουμένους στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θηβαίων.   

Κατά την διάρκεια της διανομής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, όπου αντάλλαξαν ευχές με τους ωφελουμένους για καλές γιορτές και ταυτόχρονα ευχαρίστησαν το προσωπικό της Δομής και τους εθελοντές για τη συμβολή τους στις δράσεις διανομής τροφίμων. Παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής ήταν η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ιουλία Κοντού.

Τα καλάθια του Παντοπωλείου στήριξαν δεκάδες πολίτες, σχολεία, φορείς- σύλλογοι και πολλές επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, που τους απηύθυνε ο Δήμος Θηβαίων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα είναι στη διάθεση των ωφελουμένων, μοιράζοντας ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια.


*Θα ακολουθήσει ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου με την αναλυτική κατάσταση όλων των χορηγών συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

**Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166



1 σχόλιο:

  1. Ψάχνει κανείς εδώ για δάνειο;
    Ο κ. Pedro και η εταιρεία δανείων εργασίας του μου δανείζουν ένα δάνειο 400.000 ευρώ μετά από κάποια οικονομική κατάσταση στη ζωή μου, ο κ. Pedro εργάζεται με μια αξιόπιστη εταιρεία δανείων που δίνει δάνεια με το πολύ χαμηλό επιτόκιο 2% οποιουδήποτε είδους δανείου θέλετε εφαρμόστε αρκεί να κάνετε μια επιστροφή ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
    Όποιος αναζητά δάνειο μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Pedro στο email: pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή