Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη των στελεχών της ενταγμένης στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο : «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», με MIS:5002166, στον Ιππικό Όμιλο Θήβας «ΕΦΙΠΠΟΣ».

Τα στελέχη της ενταγμένης στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο : «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», με MIS:5002166, σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Παραρτήματος Κέντρου Ένταξης Μεταναστών στις 17 Αυγούστου πραγματοποίησαν στον χώρο του Ιππικού Ομίλου Θήβας «Έφιππος» δράση με θέμα τη δημιουργική απασχόληση των ανήλικων προσφύγων που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας.
Σε συνεννόηση με τη ΜΚΟ Solidarity, τα στελέχη των προαναφερόμενων δομών του Δήμου Θηβαίων επισκέφτηκαν τον χώρο του Κέντρου Ανοικτής Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας και στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά των προσφύγων στον χώρο του Ιππικού Ομίλου Θήβας «Έφιππος», όπου παραχωρήθηκαν δωρεάν μαθήματα ιππασίας από τον δάσκαλο του Ομίλου.
Τα ανήλικα παιδιά, συζήτησαν με τους εργαζόμενους των προαναφερόμενων δομών του Δήμου Θηβαίων και πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή τους με τα άλογα και την ιππασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου